Meteen naar de content

Contact

Welkom bij de klantenservice van Terados. Onze klantenservice staat altijd klaar om je te helpen bij vragen, opmerkingen of klachten.

We begrijpen dat er soms vragen of problemen kunnen ontstaan bij het bestellen van producten of het gebruik van onze webshop. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat je snel en efficiënt geholpen wordt door onze vriendelijke en professionele medewerkers.

Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Zo kun je ons een e-mail sturen, ons telefonisch bereiken of via het contactformulier op onze website een bericht achterlaten. We doen ons best om binnen 24 uur te reageren op alle vragen en verzoeken die bij ons binnenkomen.

We zijn trots op onze uitstekende klantenservice en streven naar 100% klanttevredenheid. We staan altijd klaar om je te helpen bij problemen of vragen en willen ervoor zorgen dat je een geweldige winkelervaring hebt bij Terados.

Bedankt voor je vertrouwen in ons, en als je hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We helpen je graag verder!